Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
Přidat hodnocení
5
29x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DK Avatar autora Dada Klementová | 25.5.2020
Zkusila jsem poprvé, všechno v pohodě, kupodivu zafungovala dobře i Česká pošta, se kterou jsem neměla v době před koronavirem nejlepší zkušenosti...
LS Avatar autora Lubica Svobodová | 24.5.2020
Jsem velmi spokojena.
T Avatar autora Tomáš | 18.5.2020
Všechno je jak má být !
ON Avatar autora Olga Nováková | 11.5.2020
R Avatar autora Roman | 22.4.2020
H Avatar autora Helena | 16.4.2020
Avatar autora | 4.4.2020
+ Specializovany eshop na doplnky
+ Nikde inde sa ani bezne neda kupit
- Ziadny

Avatar autora | 31.3.2020
vcelku rychlé dodání od firmy
Avatar autora | 29.3.2020
+ Rychlé vyřízení
+ Bez chyby

Ž Avatar autora Žaneta | 25.3.2020
vždy okamžité vyřízení, produkty úžasné! Objednala jsme na základě doporučení lékařky a produkty jsou opravdu skvělé!!! Všem vřele doporučuji!!!:-)
Z Avatar autora Zuzana | 17.3.2020
Avatar autora | 13.3.2020
Jste super
A Avatar autora Aleš | 4.3.2020
Š Avatar autora Šimon | 2.3.2020
Můj první nákup v tomto obchodě, takže prozatím těžko hodnotit produkty. S obchodem jako takovým jsem spokojený, eshop je přehledný, svižný. Komunikace je také fajn. Na druhou stranu bych uvítal více typů dopravy, resp. ještě někoho dalšího k České poště, zkušenosti s ní nejsou moc dobré..
L Avatar autora Lenka | 18.2.2020
T Avatar autora Tomáš | 6.2.2020
Avatar autora | 4.2.2020
bez problémů,
P Avatar autora Petra | 31.1.2020
Chybí mi víc možností doručení, jinak jsem byla s nákupem spokojená.
Avatar autora | 19.1.2020
Tentokrát byla moje objednávka podstatně dřív vyřízena,než v minulosti.Balíček na střeva objednávám už asi 2 roky,ale jinak jsem moc spokojena.
J Avatar autora Jiří | 17.1.2020
Vše proběhlo dle očekávání.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 30

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací.