Hodnocení obchodu

4,9 58 hodnocení
Přidat hodnocení
5
56x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Aleš | 4.3.2020
Š Avatar autora Šimon | 2.3.2020
Můj první nákup v tomto obchodě, takže prozatím těžko hodnotit produkty. S obchodem jako takovým jsem spokojený, eshop je přehledný, svižný. Komunikace je také fajn. Na druhou stranu bych uvítal více typů dopravy, resp. ještě někoho dalšího k České poště, zkušenosti s ní nejsou moc dobré..
L Avatar autora Lenka | 18.2.2020
T Avatar autora Tomáš | 6.2.2020
Avatar autora | 4.2.2020
bez problémů,
P Avatar autora Petra | 31.1.2020
Chybí mi víc možností doručení, jinak jsem byla s nákupem spokojená.
Avatar autora | 19.1.2020
Tentokrát byla moje objednávka podstatně dřív vyřízena,než v minulosti.Balíček na střeva objednávám už asi 2 roky,ale jinak jsem moc spokojena.
J Avatar autora Jiří | 17.1.2020
Vše proběhlo dle očekávání.
V Avatar autora Vladimír | 26.12.2019
Ano
E Avatar autora Eva | 20.12.2019
Z Avatar autora Zuzana | 20.12.2019
Avatar autora | 17.12.2019
rychlost dodání
P Avatar autora Pavel | 9.12.2019
S Avatar autora Simona | 29.11.2019
ano
M Avatar autora Michal | 27.11.2019
Obchod mohu doporučit !! Paní mi i velmi laskavě v nesnázích poradila po telefonu a společně jsme vše odladili tak, že vše již maká jak má a pomalu koncem týdne začnu zařazovat další doplněk. Nákup mohu DOPORUČIT
D Avatar autora Daniel | 26.11.2019
P Avatar autora Petra | 15.11.2019
Naprostá spokojenost. Objednávám zde opakovaně. Velmi kvalitní a jedinečné potravinové doplňky. Cena je vyšší, ale odpovídá kvalitě. Vyřízení objednávky vždy rychlé.
A Avatar autora Alžběta | 7.11.2019

Stránka 3 z 3 , položek celkem: 58

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací.