Akce

Kurz Valentýnská večeře – 4. 2. 2023, Praha

4 hodnocení

1. kurz vaření v ČR podle pravidel protizánětlivé stravy jako nedílné součásti nejnovějších poznatků lifestylové medicíny

 

Téma kurzu: Uvař svému miláčkovi valentýnskou večeři. Jak připravit dobré jídlo, aby nejen dobře chutnalo, ale zároveň vypadalo „k sežrání“ a navíc bylo zdravé?

Kdy: 4. 2. 2023
začátek 13:00 – konec 18:00

Kde: Healthy Longevity Café, Opletalova ulice 930/28,
110 00 Praha 1 – Mapa

 

SPECIÁLNÍ SLEVA 10 %. PO DOKONČENÍ OBJEDNÁVKY OBDRŽÍTE E-MAILEM VOUCHER, KTERÝ MŮŽETE VĚNOVAT I JAKO DÁREK. VOUCHER SLOUŽÍ JAKO VSTUPENKA NA KURZ.

 

  • 2 990 Kč 299 Kč –10 %
2 691 Kč
Kategorie: Kurzy vaření s Hankou a Radkem
 

O kurzu Valentýnské večeře

Vždy se snažíme, abyste si z kurzu odnesli co nejvíce zajímavých nápadů a více než jen jeden recept pro inspiraci.

V novém kurzu Valentýnského vaření se můžete těšit na následující chody, které si sami pod taktovkou šéfkuchaře Radka Lukáše připravíte, uvaříte i sníte… K tomu vás čeká krátká přednáška na téma únava a proč je protizánětlivá strava důležitá pro naše celkové zdraví v podání celostní lékařky Hany Lang.


V ceně kurzu jsou zahrnuty všechny ingredience.
Dbáme na vysokou kvalitu nakoupených potravin.
Vše, co si uvaříte na místě, také sníte, nebo si odnesete s sebou domů.
Pro podporu „wasteless lifestyle“ doporučujeme donést si vlastní krabičky. Vzhledem k omezenému počtu účastníků a nutnosti přesného plánování nákupu ingrediencí, je nákup voucheru závazný.
V případě nemožnosti dostavit se na kurz osobně, je možné kurz podstoupit druhé osobě.
Voucher platí vždy na vámi vybraný kurz, nelze jej využít na jiné kurzy.
Doba trvání kurzu je cca 5 hodin.


 

Valentýnská večeře – menu

Předkrm:

  • Losos Gravlax s kaviárem
    Každý si naloží svého vlastního lososa (samozřejmě hypoalergenního)

Hlavní chod:

  • Artyčoky Romanesco 4x jinak
    Protože u nás v Čechách se stále ještě málo pracuje s rybím masem, nebude chybět ryba, ale můžete se těšit i na flank steak, panenku a mořské plody. Ukážeme si, jak s těmito ingrediencemi zacházet a jak připravit steak i rybu.

Dezert:

  • Borůvková pannacotta
 

Kurzem vás bude provázet
Hana Lang a Radek Lukáš

"S Radkem jsem se seznámila přes jednu svou klientku a hned jsme si padli do oka. Radek Lukáš je nejen skvělý kuchař, majitel své restaurace Letňanská terasa, ale hlavně úžasný člověk. Slovo dalo slovo a my se rozhodli spolu pořádat kurzy vaření tak trochu jinak."

"Náš kurz jsme navrhli tak, aby se všichni účastníci naučili co nejvíce jídel a variací, a kreativně využívali různých (pro někoho i neznámých) ingrediencí, bylinek, koření. A aby každý z kurzů byl naprostým originálem.

V minulém kurzu jsme například přidali pro zábavu i soutěže. K tomu nám hrála skvělá hudba a Radek nám o přestávkách připravoval báječnou kávu.

A proč jsme se s Radkem rozhodli kurzy pořádat? Pro radost z toho, když se vykouzlí úsměvy na tvářích našich kuchtíků při přípravě a ochutnávce svého nového pokrmu."

 

hankaaradek

 

 

 
 

Recenze účastníků kurzu

Kurz vaření s Hankou a Radkem byl báječný zážitek. Byl to půlden strávený v příjemném prostředí a v přátelském kolektivu. Kurz je vhodný jak pro pokročilé a zkušené kuchtíky, tak pro úplné začátečníky, kteří by chtěli naučit základy. Ovšem největší silou kurzu je to, že vám ukáže, jak kreativní a kouzelné může vaření být. Může to také být skvělý nápad na dárek pro vaše blízké.“
Igor

„Kurz vaření s Radkem a Hankou byl velmi záživný a inspirující. Neměl jsem žádné očekávání, jelikož jsem na kurzu vaření nikdy nebyl, ale tento kurz mě velmi překvapil. Práce s alternativními a zdravými ingrediencemi umožnil získání nových zkušeností v oblasti vaření a byl tím pádem velkým přínosem. Kurz vaření se hned od začátku stal velmi kreativním a kouzelným prostředím, ze kterého se nám těžce odcházelo. Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Odnesl jsem si mnoho zkušeností a díky Radkovi a Hance se stal kurz nezapomenutelným zážitkem, který mohu jen doporučit dál.“
Tom

„V sobotu jsem podstoupil kurz vaření s paní Lang, a i když jde zdravá strava mimo mě, tak musím přiznat, že mě celý zážitek příjemně překvapil. Vyzkoušel jsem si zde vynikající chody ze surovin, o kterých jsem před tím neslyšel a které se od té doby staly nedílnou součástí mé kuchyně a jídelníčku. S veškerou přípravou mi pomáhal šéf kuchař sám, který celý zážitek ohromně povznesl. Kurz tak doporučuji nejen lidem s různými alergiemi a intolerancemi, ale také komukoli, kdo miluje dobré jídlo a chce strávit skvělý čas v příjemném prostředí.“
Ondra

„Kurz byl velmi milý. Sešla se tam skvělá parta a zjistila jsem hodně nových informací o potravinách a přišla na alternativy některých z nich. Hanka s Radkem jsou velmi komunikativní a fajn lidé, kteří nemají problém vysvětlit věci i několikrát a mají dost trpělivosti i s méně nadanými jedinci. Určitě bych se ráda zúčastnila znovu. Kurz byl pro mě velmi přínosný a jsem ráda, že jsem se naučila vykostit rybu!“
Soňa