Nové balíčky: Střeva PUR, Střeva Komplet

Všimli jste si, že máme v nabídce nové akční balíčky na podporu střev a střevní sliznice? Jedná se o Balíček Střeva PUR, což je ekvivalent ke stávajícímu balíčku Střeva základ (akorát v PUR formě), a Balíček Střeva Komplet, který obsahuje kompletní produkty na podporu střev doplněné o vlákninu.

 

Střeva PUR

pur

 

Výhodný balíček doplňků stravy na střeva v PUR formě – ušetříte 10%. Probiotický přípravek Pro Em San Pur přispívá k nastolení symbiózy mikrobiomu v oblasti tlustého střeva. Jeho kolega Pro Basan zase přispívá k nastavení symbiózy střevního mikrobiomu v tenkém střevě. Vhodná je kombinace obou produktů, kterou v balíčku Střeva základ PUR obdržíte za výhodnou cenu.

 

Jaký je rozdíl mezi Pro Em San a Pro Em San Pur?

Rozdíl je trochu v jiném složení – přesněji PUR varianta neobsahuje extrakt z tak rozmanité bylinné směsi jako klasický Pro Em San (ananas; kořen anděliky lékařské; anýzový plod; bazalková nať; koprové plody; fenyklový plod; šípek; borůvka; listy malinovníku; květ černého bezu; zázvor; listy olivníku; nať dobromyslu; máta peprná; listy rozmarýnu; rooibos; listy jetele lučního; listy šalvěje lékařské; lékořice; nať tymiánu; výtažek z grapefruitových jader). Varianta PUR obsahuje výtažek jen ze semen černuchy seté (černý kmín), houby Ling Zhi, z jader vinné révy. Oba produkty jsou však důležité pro obsah bakteriálních kultur, které jsou v obou produktech totožné. PUR varianta je tedy hlavně o samotných bakteriálních kulturách. Což může být lepší pro ty, kteří trpí například alergií na některou bylinu či plod z bylinného extraktu.

 

Střeva Komplet

komplet

 

Výhodná nabídka – nákupem tohoto kompletního balíčku s vlákninou na podporu střev a střevní sliznice ušetříte 10%. Balíček obsahuje čtyři produkty pozitivně působící na oblast střev a střevní sliznice doplněných o vlákninu: Pro Em San (oblast tlustého střeva), Pro Basan Complete (oblast tenkého střeva), Pro Prabioma (kvalitní vláknina) a Pro Mucosa (oblast střevní sliznice).

 

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací.